SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Få en dybere indsigt i vores salgs- og leveringsbetingelser ved handel på Havemekka.dk
Separator

Vores generelle oplysninger:

Stenløse Havemøbelcenter Aps
CVR-nr. 32881149
Dam Enge 10, 3660 Stenløse
[email protected]
47172354

HANDELSBETINGELSER I STIKORD

Du kan læse mere om hvert punkt længere nede på siden
Separator

Levering
Med fragtmand indenfor 5-7 hverdage

Fragt
Beregnes i forhold til den samlede volumen. Dog maks 300,- Fragtfrit ved køb over 6000,-
Du kan se den aktuelle fragt på dit køb når du lægger varen i kurven og naturligvis inden du betaler.

Betalingsmidler
Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt JCB og EAN Faktura.

Fortrydelse
Hos Havemekka.dk gives er der 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet står angivet.

Reklamationsret
2 år i henhold til købeloven

Personlige Data
Ingen oplysninger videregives

Vi kan kontaktes på følgende måde:
tlf.: 47172354 – Mandag – Fredag 12-16.00
mail: [email protected], som vi besvarer indenfor 24 timer på hverdage.

BETALING

Oversigten af betalingsmuligheder hos Havemekka.dk
Separator

HaveMekka.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
HaveMekka.DK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Vi tager ikke ekstra gebyr for betaling med kreditkort.
Du kan også benytte vores Lånlet finansiering som er 100% rente og gebyr frit køb over 10 måneder. Se yderligere oplysninger under Finasiering.

FRAGT

Konkurrence dygtige fragtpriser i hele landet.
Separator

Beregnes i forhold til den samlede volumen.
Du kan se fragten når du lægger varen i indkøbskurv. Max. 300,-

Lille Pakke
Normal 200,- Nu kun 100,-

Stor Pakke
 1/2 palle: Normal 400,- Nu 200,-
Palle: Normal 600,- Nu 300,-

Fragtfrit
Vi leverer fragtfrit ved køb over 6000,-

LEVERING

Konkurrence dygtige fragtpriser i hele landet.
Separator

HaveMekka.dk sørger for levering med Fragtmand (med mindre andet angives) indenfor 5 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at Fragtmanden overholder dag-til-dag levering.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af fragtmandens målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde skal tillægges 1-2 dages ekstra leveringtid.

Fragt til IKKE brofaste øer i Danmark kan kun lade sig gøre ved at bestille Ø fragt som koster 400,- ekstra. ( Vare nr. 999999)

Vores fragtpriser gælder brofaste øer i Danmark men sender naturligvis også gerne til resten af Europa efter regning eller kundens egen fragtfirma.
Sammen med dine varer vil du modtage en faktura på dit køb.
Du har mulighed for at få leveret / sendt dine varer til en anden leveringsadressen end din egen.
Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen. Vælger du at sende dine varer til en anden leveringsadresse, vil fakturaen ikke blive vedlagt varerne, men derimod blive sendt til din mail-adresse.
*Bemærk: Levering foregår hverdage mellem kl: 8-16. Varerne stilles ved hoveddøren eller andet aftalt sted.
Din ordre leveres til din hoveddør i gadeplan. Det kan aftales, at varen må sættes i carport, have eller lignende.
Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Hvis du ønsker at varerne kan stilles uden du er hjemme for kvitere bedes du venligst skrive det under bemærkninger ved bestilling.

Ønskes levering i etageejendom er det vigtigt at du skriver etage og hvordan man kan komme ind..

REKLAMATIONSRET

Gennemgang af reklamationsretten hos Havemekka.dk
Separator

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
HaveMekka.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Varereturnering foregår til følgende adresse:

Stenløse Havemøbelcenter
Dam Enge 10, 3660 Stenløse
Mrk: webshop

FORTRYDELSESRET

Få en indsigt fortrydelsesretten hos Havemekka.dk
Separator

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected]eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen eller vores egen fortrydelsesformular .

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

En detaljeret gennemgang af returnering hos Havemekka.dk
Separator

I private forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet og efterfølgende bliver fragtet til forbrugeren har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi hele varekøbsbeløbet. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på havemoebelland.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail [email protected] .

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtet modtagelse modregnes returfragten det beløb der tilbagebetales.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer returneres til :
Stenløse Havemøbelcenter
Dam Enge 10
3660 Stenløse

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Stenløse Havemøbelcenter
Dam Enge 10, 3660 Stenløse
Mrk. Webshop

Bor du i nærheden, har du mulighed for personligt at indlevere varerne i butikken og derved spare returfragten. Du har dog ikke mulighed for at foretage ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet i forbindelse med varen i selve butikken. HaveMekka.dk er en selvstændig butik og har således ikke fælles varelager / administration med den “fysiske” butik.
Ved enhver returnering henstiller vi til at benytte HaveMekka.dk´s RETURFORMULAR samt evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling – til glæde for dig.

Skal du bytte en vare – så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med HaveMekka.dk´s RETURFORMULAR. Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger at ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst mulig ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt. difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil vi overføre differencen til dit bankkonto.

HaveMekka.dk´s Returformular: (klik her for at hente formularen)

Bemærk returformularen er en pdf-fil.

ANSVAR

Havemekka.dk kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.
Separator

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Dine oplysninger er sikre med os
Separator

Vi vil gerne understrege at absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på HaveMekka.dk, på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HaveMekka.dk. Der anvendes ikke Log-statistik på HaveMekka.dk.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshop-systemet.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “”Funktioner”” og menupunktet “”Internetindstillinger””.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “”kontrakten”” (købsaftalen) lagres ikke hos HaveMekka.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Alle kontrakter indgås på dansk.
Den dataansvarlige på www.havemekka.dk er Direktør Kim Rivold

Håndtering af personoplysninger

Personoplysningerne anvendes kun internt. Oplysningerne om navn, adresse, telefonnummer o.s.v. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Ved betaling med betalingskort sendes disse oplysninger direkte og krypteret til vores betalingsudbyder. Havemøbelland ApS har IKKE adgang til dine kontooplysninger. Hvor intet andet er angivet, er oplysningerne ikke krypteret, dog er alle data beskyttet bag en firewall. Havemøbelland fører ikke logfil på kunders besøg på vores website.

Registreringsperiode

Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Ifølge persondatabehandlingsloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger der vedrører dig.

Brug af cookies på hjemmesiden

På www.havemoebelland.dk anvender vi kun såkaldte cookies i begrænset omfang. En cookie er en lille fil, som bliver sendt fra vores hjemmeside til din computer for midlertidigt at gemme oplysninger. Eksempelvis omkring hvilke varer, du har lagt i din indkøbskurv.

Sletning af cookies

Cookies kan slettes ved at gå ind i Internet Explorer under punktet ”Funktioner” og derefter ”Internetindstillinger”. Under dette menupunkt vælges ”Slet cookies”. Herved slettes ALLE cookies.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos HaveMekka.dk, således at man løbende modtager nyheder, information om lagersalg, udsalg og anden information fra HaveMekka.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Kontakt i forbindelse hermed skal ske til Kim Rivold på [email protected]

KLAGEADGANG

Alle klager over køb bedes rette henvendelse til Kim Rivold
Separator

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kim Rivold (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 08/01-2018